Jocs i entreteniments:

Tres en ratlla   

 

 • Oca de la bioenergia

Joc de l'oca sobre temes de sostenibilitat medio-ambiental, en castellà i cal introduir una adreça de correu, però ja sabeu el truc per si no en teniu, o per si no voleu possar la vostra: qualssevol combinació de lletres amb una @ i acaban en "gmail.com" o en "hotmail.com" així el joc l'identificarà com a una adreça real

 

 • BOCAMOLL

El popular joc de TV3: El Bocamoll

 • CAN SEIXANTA

 

El joc multimèdia Can Seixanta és una eina educativa adreçada a l’alumnat de 3r a 6è de Primària que permet el treball dels hàbits saludables en relació amb l’alimentació, les relacions socials i l’activitat física.
El joc es desenvolupa en una casa de colònies, Can Seixanta, on  un grupet de nens i nenes estan fent unes estades. S’aprofiten tots els jocs que es troben a cada un dels racons de la casa (cuina, habitacions, terrassa...) per tractar els temes esmentats.
Abans d’iniciar el joc, l’equip docent haurà donat d’alta el grup i decidirà:
· Quina història relacionada amb un dels hàbits vol que es treballi a cada sessió.
· La durada que tindrà el joc (això farà que s’adaptin els reptes proposats a aquest paràmetre). 
Les partides poden ser de 30 a 60 minuts. Quan es tracta de partides curtes, algunes propostes com ara els jocs de terrassa i cuina, tindran menys temps per resoldre’s.
També ens podem descarregar la guia docents.
És necessari accedir-hi amb el nom d'usuari de la XTEC i la nostra contrasenya per poder crear una partida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • PILOTES ENGANXOSES

 • AVENTURA SUBMARINA

Benvingut al fons del mar!

Per poder convencer a la sirena i que obri el bagul del tresor has de guanyar totes les estrelles, només amb elles podràs obrir el bagul i accedir al Gran Tresor Submarí

Joc en castellà que repasa els coneixements de 5è i de 6è, pots jugar com a convidat o et pots donar d'alta com a usuari, en aquest segon cas podràs guardar els teus resultats i participar en el Ranking.

Trobaràs preguntes de coneixement del medi, d'anglès, de matemàtiques i de llengua castellana

 

 • AVENTURA ESPACIAL

Joc de la Junta de Castilla y León ambientat en l'espai, l'alumne s'ha d'enfrontar a reptes lògics i preguntes de cultura general, repasa els continguts acadèmics de 5è i de 6è.

Molt interessant.

 • LA NAVE DEL SABER

Divertit joc a l'estil trivial per a tots els cicles de primària i per a totes les àrees. És en castellà

 • LA OCA DE LAS CIENCIAS

El típic joc de l'Oca amb proves relacionades amb l'àrea de ciencies naturals. Poden jugar des d'un sol jugador fins a quatre.

 • LA RUEDA DEL SABER

Joc ambientat a la China, un valent samurai es volia casar amb una princesa chinesa, però el seu pare no els hi donava permís, primer calia que superés tot un seguit de proves (relacionades amb les diferents àrees del currículum de primària: matemàtiques, medi, llengua i cultura general) i li portés a la princesa el "GONG DAURAT".

Té tres nivells de dificultat i es juga entre dos jugadors. És en castellà. Ideal per a la classe d'informàtica, per jugar una estoneta quan els alumnes han acabat la feina, o per jugar a casa amb un amic, a veure quin dels dos en sap més!

 • EMPARAULATS EN CATALÀ

Emparaulats és un joc de paraules creuades multijugador per a divertir-te amb els teus amics.

Està disponible en diferents idiomes, també en català

El joc consisteix en anotar tants punts com et sigui possible mitjançant la formació de paraules en el tauler en direcció vertical o horitzontal.

Et pots descarregar el joc o jugar a través del facebook. 

 

 • MEMÒRIA VISUAL

Joc de memòria visual (base d'una bona ortografia)

 • EL GRAN DICTAT

Popular programa de TV3. Cal registrar-se.

 • SIMON

El típic joc de memòria

 • MATH LINES

Joc de sumes sencill i divertit que estimula el càlcul mental, té diferents nivells de dificultat i pots triar el nombre que sumaràs cada vegada en tota la partida: 5-6-7-8-9-10-15-20