Taller de contes terrorífics

Ítems: 1 - 10 de 19
1 | 2 >>
  • EXPRESSIÓ ESCRITA 6è B

Una mostra dels treballs dels alumnes de 6è B.

 

Aprofitant que la festivitat de Halloween cada vegada és més present a la realitat del nostre entorn, els alumnes de 6èB han treballat en un taller de “contes terrorífics” des de l’àrea de castellà.

Dividits en petits grups, van elaborar les seves histories de por i posteriorment les van plasmar en un mural que van decorar amb motius horripilants.

Per acabar el taller, cada grup va presentar el seu conte de Halloween a la resta de companys en una sessió d’ambient misteriós, marcada per la por i les esgarrifances.

 

Taller botànic al Passeig de Sant Joan

  • FEM DE JARDINERS

Els alumnes de 6è des de fa uns anys participen en la plantada de flors que organitza l'ajuntament de Barcelona (Parcs i jardins) i l'Associació de veíns i amics del Passeig de Sant Joan.

Aquesta activitat ve precedida d'unes classes teòriques a l'aula on s'ensenya als alumnes diferents aspectes relacionats amb les plantes i el medi ambient.

Com a cloenda d'aquestes activitats teòriques ens trobem amb altres escoles del barri al Passeig de Sant Joan i els alumnes fan de jardiners tot seguint les instruccions dels professionals.

És una activitat que agrada molt als alumnes, els motiva i els engresca perquè podran seguir el procés de creixement d'aquella planta que ells mateixos han plantat.