Anglès

 • EXERCICIS D'ANGLÈS

Gran quantitat d'exercicis lliures per practicar i aprendre anglès on laine: Gramàtica, verbs, cançons, activitats de vocabulari, comprensió, lectura, fonètica, vídeos...

Enllaç

 

 •  Una mud de l’edu 365 per anglès

 • ANGLÈS, RECURSOS

 

 • PRESENT CONTINUOUS

 • WE ARE ALL CITIZENS

We are all citizens of the same world

Amb aquest paquet d'activitats de l'Asunción Maestre Borrero de l'escola Vedruna Àngels es preten repasar el verb "to be" en la forma afirmativa i negativa. El vocabulari  està centrat en elguns països i en les seves nacionalitats, així com també en algunes professions.

 • ANIMALS

De la Iolanda Orduña Alonso (escola l'Oreig)

Projecte d'activitats basat en el llibre Happy earth 1 de la editorial Oxford. Al llarg de les activitats es treballen els adverbis, les oracions superlatives, el passat simple d'alguns verbs irregulars i el vocabulari d'animals i adjectius.

 • FROM UK TO USA

 

Paquet d'activitats en anglès sobre la Gran Bretanya i els Estats Units d'Amèrica.
Autors Carlos Muñoz Urcola i Xavier Parra Moreno de l'escola Joan Sanpera i Torras
 •  

  IRREGULAR VERBS

   

  Activitats JClic sobre els verbs irregulars en anglès. Es treballa únicament la forma verbal del passat

   

 • THE HUMAN BODY

Breu repas d'algunes parts del cos humà. Conté arxius de so, activitats variades i fitxes de contingut que es poden imprimir i treballar-les posteriorment a l'aula.

 •  

  WHAT ARE THEY DOING?

  Paquet d'activitats d'anglès per a tercer cicle de pimària. L'objectiu és practicar la forma afirmativa del present continu de forma molt bàsica.

  Es treballen els següents continguts:

  Verbs: write, dance, play, laugh, swim, read, run, rain.

  Pronoms personals: 3ª persona singular i plural

  Oracions en present continu amb els 8 verbs anteriors

  Forma oral i escrita de les oracions i dels pronoms

  Yes/ No questions i Short answers

   
 • GEOGRAPHY IN ENGLISH

Paquet d'activitats sobre geografia i política en llengua anglesa. Està organitzat en tres blocs: Europa, Estats Units i Anglaterra

 

 • SCHIENCE THROUG

 

Science through  

Science through        

 • Activitats de coneixement del medi, en anglès, seqüenciades en el Moodle de centre.

  Les webquestes per temes ajuden a l'assoliment dels objectius curriculars

  Escola Pins del Vallès
  Sant Cugat del Vallès (Barcelona

  La reproducció de les plantes

  La reproducció dels animals

                                                                           

                                            

   

 

 • Happy Halloween!

Jclic amb activitats sobre la festa de Hallowen organitzades en tres nivells de dificultat. Es treballa el vocabulari relacionat amb els personatges de la festa, els objectes, les disfresses i la història de Hallowen.

De l'escola Pilarín Bayés

 

 

 • OUR ENGLISH FRIENDS    

Lectura i audició de paraules, frases i textos. Excercicis de comprensió i escriptura

 • READINGS

Lectures curtes en llengua anglesa, quasi totes amb exercicis de comprensió i de vocabulari. Elaborades per en Joan Serra, mestre al Claver i creador de la pàgina de recursos per l'àrea de llengua anglesa www.angles365.com de la qual ja us n'he parlat en una entrada anterior.

Es poden descarregar i imprimir però cal una contrasenya: idefix

hamelin.pdf (24,5 kB)  El conte de Hamellin. Els alumnes han de posar les frases en ordre per reconstruir la història. A partir de 4t

manperu.pdf (1 MB)  The man from Peru. Som al 1870, a Parkgate, un petit poble al nord d'Irlanda. La gent de la població està molt nerviosa. Saben que l'home del Perú busca gats i ve de visita a Parkgate. Tothom hi va amb els seus gats, uns gats molt grassos. Però, on és l'home del Peru?

A partir de 5è. Conté activitats de comprensió i expressió. 

maoristory.pdf (1,1 MB)  A Maori Story. Història d'amor entre un noi i una noia que viuen en dos pobles de Nova Zelanda. A partir de 5è.

musicstar.pdf (1 MB)  Ricky Banks. Music star. Ricky Banks està cansat. Vol canviar la seva vida. No vol ser una estrella famosa del rock. Ell i la seva dona, Donna, deixen Londres i se'n van al camp buscant una vida tranquil·la. Però la troben?. A partir de 5è. Conté activitats de comprensió i expressió. 

radioboy.pdf (3,3 MB)  Radio Boy. El cel està gris i el mar blau. Una noia està esperant a la platja on troba una ampolla roja. Un noi l'està observant. Què hi ha a l'ampolla?. Radio Boy és una emocionant història on les coses succeeixen molt ràpidament... A partir de 5è. Conté activitats de comprensió i expressió. 

supercomputer.pdf (1,7 MB)  Supercomputerman.En Supercomputerman és molt intel·ligent, però té un problema: Jo entenc moltes coses del món. Les matemàtiques són molt fàcils. La química i la física no són cap problema per a mi. Però hi ha una cosa que no entenc. Què és? Vosaltres, la gent. Per què en Supercomputerman no entén la gent?. A partir de 5è. Conté activitats de comprensió i expressió. 


 

 

 

 • EBOOKS

Lectures diverses al voltant de temes treballats a Primària.
Algunes poden anar dirigides a alumnes a partir de 3r però amb una certa preparació per part del professor. Són de la pàgina Anglès 365.

Útils per a la PDI.

 • EBOOKS CHILDREN

 Audio-text-activities-listening